Over Boumass Recruitment

Bouw aan je toekomst!

Heeft uw bedrijf last van extreme drukte, afwezigheid door vakantie, ziekte of zwangerschap? Dit zijn namelijk allemaal situaties waarin je wel wat extra krachten kunt gebruiken. Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres! Boumass Recruitment is de specialist én pionier in het werven van boekhoudkundige en financiële professionals op tijdelijke basis.

Plezier 100%
Juiste match 100%
Rendement 100%

Wie zijn wij?

Boumass Recruitment detacheert professionals in verschillende sectoren. Specialisme is binnen Boumass Recruitment een brede term zo hebben wij voor iedere sector een specialist! Wij focussen ons op diverse sectoren. Onze specialisten bruisen van energie, kennis en weten van aanpakken. Wij bij Boumass Recruitment weten exact wat voor mensen hiervoor voor nodig zijn. Mensen die van aanpakken weten en doen waar hun talent ligt. Indien u op zoek bent naar zulke professionals neem dan contact op met ons.

Wat kunnen we voor je doen?

Wij komen graag in contact met professionals die een carrière de financiële sector ambiëren. Ben jij die financiële tijger die zich hierin herkent en ben jij op korte termijn beschikbaar? Zoja, dan komen wij graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken. Stuur je CV op naar info@Boumass.nl en nemen we z.s.m. contact met je op.